سرای عشق....

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ سرای عشق.... خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

 

شامگاه جمعه تعدادی از "نيروهای مرزبانی گردان مرزی سیركان" در حال عزیمت به منظور استقرار در یکی از موقعیت‌های منطقه در "نقطه صفر مرزي" بودند که در کمین تروریست‌ها گرفتار شدند.

تروریست‌ها که پیش از این برای شهادت پرسنل نیروهای مرزبانی در این منطقه به کمین نشسته بودند با مشاهده خودروهای گشتی بر روی مرزبانان آتش گشودند که این تبادل آتش منجر به شهادت 14 تن از مرزبانان ایرانی شد.

ساعاتی پس از به شهادت رسیدن مرزبانان جوان ایران‌زمین توسط مزدوران تروریست، گمانه‌زنی‌هایی شد مبنی بر گروهکی که این حمله تروریستی را انجام داده است. منابع آگاه امنیتی از همان ابتدا گمانه‌های خود را به سمت باقیمانده گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی نشانه بردند تا اینکه گروهک تکفیری "جیش‌العدل" از شاخه‌های "جندالشیطان" با اعلام بیانیه‌ای رسمی مسئولیت ترور سربازان ایرانی را بر عهده گرفت.

گروهک تروریستی "جیش‌ العدل" که به گفته کارشناسان مسائل امنیتی، باقیمانده گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی است، روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای در وبلاگ رسمی خود، مسئولیت حمله خونین به مرزبانان ایرانی را بر عهده گرفتند.

 

 


ادامه مطلب

[ دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:ایران, تروریست,جیش العدل, وهابی, شهیدان,شهید,جندالشیطان,

] [ 12:1 ] [ محمد رضا بنازاده ]

[ ]

«برادر امام» همه را در وهله اول به یاد آیت الله سید مرتضی پسندیده می اندازد. اما رهبر فقید انقلاب اسلامی تنها همین یک برادر را نداشت. بلکه برادر دیگری نیز داشت به نام «سید نورالدین هندی» که در 30 تیر 1355 درگذشت.

در تمام 34 سال گذشته اما بسیار به ندرت درباره این برادر گفته شده است. شاید به خاطر سوء استفاده ای که ساواک به خاطر این نام خانوادگی در پیش از انقلاب انجام داده بود. یک بار البته حجت الاسلام جلالی خمینی در برنامه ای تلویزیونی نکاتی را درباره این برادر امام گفت اما چون در کنار موارد دیگر مطرح شد بازتاب رسانه ای چندانی نداشت. این بار اما نشریه حریم امام (متعلق به آستان مقدس امام خمینی) در سی و هفتمین سالروز درگذشت سید نورالدین از او یاد کرده و درباره اش نوشته است.(شماره 75- صفحه 18)

بخش هایی از این مطلب از این قرار است:

- سید نورالدین – که در خانه به نورالله مشهور بود- در سحرگاه اول اسفند 1276 خورشیدی در همان خانه ای که 5 سال بعد امام خمینی به دنیا آمد چشم به جهان گشود.

- هر چند ابتدا به تحصیل حوزوی پرداخت ولی بعد علاقه ای نشان نداد و به کشاورزی مشغول شد. در عین حال به کسب معلومات قضایی نیز می پرداخت.

- پس از کودتای سوم اسفند 1299 و تاسیس تشکیلات جدید اداری به خصوص ادارات قضایی به خاطر معلومات و سر شناسی ،آقا نورالدین به ریاست دادگستری خمین برگزیده شد. البته در رسیدگی به امور قضایی خمین تنها نبود بلکه پسر عمه اش – میرزا علی محمد امام جمعه - نیز به عنوان فقیه دادگستری مددیار او بود.

- بعدها به دلیل ارتباط نزدیک با بختیاری ها مغضوب رضا خان سردار سپه شد و مورد پیگرد قرار گرفت به گونه ای که در سال 1303 از سوی نظمیه بازداشت شد. در پی آن سید نورالدین ناچار از ترک اداره دادگستری شد و به عنوان وکیل دادگستری مشغول کار شد و تا آخر نیز در این شغل باقی ماند.

- آقا نورالله به رسم آن زمان از هنگام شروع به تحصیل از 6 سالگی عبا  و عمامه استفاده می کرد و در دوره کار دادگستری خمین و وکالت نیز با همین لباس فعالیت داشت اما در سال 1313 از زمانی که قانون پوشیدن لباس های متحد الشکل برای مردان تصویب و اجباری شد و برای لباس روحانیت هم مجوز و حکم اجتهاد می خواستند چون مجوز معمم بودن نداشت ناگزیر از کنار گذاشتن عبا و عمامه شد و تا آخر عمر نیز لباس رسمی – کت وشلوار و کراوات – بر تن داشت.

- ایشان در نهایت در 79 سالگی در تیرماه 1355 درگذشت و در قم (آرامستان باغ بهشت – رو به روی گلزار شهدای قم) به خاک سپرده شد.

- خانم فاطمه طباطبایی عروس امام هم در خاطرات خود به او اشاره می کند: « آقای هندی با توجه به شغل وکالت به دلیل دشمنی یکی از موکلین در آغاز دهه 40 با چاقو به شدت مضروب شد و چند هفته در بیمارستان بستری بود و امام خمینی برای عیادت برادر از قم به تهران می آمد.»

- پس از فوت او امام نامه ای از نجف فرستادند: «من الان تنها نشسته ام و به برادرم که در این آخر عمر موفق نشدم او را ببینم فکر می کنم تقدیر این است که من به ملاقات عزیزانم نایل نشوم. از امشب مجلس ختم در مسجد شیخ منعقد است...  مقدر بود که من به مجلس عزای برادرم بروم. زنده باشم و تحمل مصیبت کنم ... من با حال بسیار افسرده این نامه را نوشتم..»

- علت تفاوت نام خانوادگی برادران (مصطفوی، پسندیده و هندی) این بود که به موجب قانون اولیه ثبت احوال در هر شهر نباید نام خانوادگی اشخاص تکراری می شد. لذا آقا روح الله نام خانوادگی مصطفوی (برگرفته از نام پدر) و سید مرتضی و سید نورالدین به رغم منع قانونی هر دو نام خانوادگی هندی را برمی گزینند.... در جریان جنگ جهانی دوم ( سال های 1317 و 1318 خورشیدی) که سربازان هندی برای انگلیسی ها می جنگیدند رضا شاه که به نوعی با آلمان ها بود با هر چه یادآور انگلیس و هند باشد مخالف بود و به همین خاطر حذف آثار هندی و انگلیسی در دستور کار دولت قرار گرفت و کمیسیونی برای رسیدگی به نام خانوادگی آقا مرتضی و آقا نورالدین در خمین تشکیل شد که رای به تغییر نام هندی داد. آقا مرتضی قبول کرد و «پسندیده»را پیشنهاد داد و کمیسیون پذیرفت ولی آقا نورالدین از رای کمیسیون اطاعت نکرد.

- ساواک بعدها درصدد برآمد از نام خانوادگی «هندی» علیه امام سوء استفاده کند اما به نتیجه مورد نظر دست نیافتند.

- امام خمینی پس از بازگشت به ایران و بعد از یک ماه که از تهران به قم رفتند، پس از دو سال و نیم این امکان را یافتند که بر مزار برادر حاضر شوند.

[ یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:برادر امام خمینی,امام,خمینی,,

] [ 19:34 ] [ محمد رضا بنازاده ]

[ ]

امام خمینی (ره) داری دو پسر و سه دختر به نام‌های مصطفی، احمد، زهرا، فرید و صدیقه می‌باشد.

[ یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,

] [ 18:59 ] [ محمد رضا بنازاده ]

[ ]

خبرگزاری فارس: خواهران اشراقی و حاشیه‌سازی در بیت امام(ره)/ آیا این اولین توهین اشراقی‌ها به امام بود؟
خواهران اشراقی و حاشیه‌سازی در بیت امام(ره)/ آیا این اولین توهین اشراقی‌ها به امام بود؟
 
 
بازخوانی اظهارنظرهای جنجال برانگیز و تحریف سخنان امام راحل از سوی خواهران اشراقی (زهرا و نعیمه) نشان می‌دهد که حاشیه سازی و اظهارنظر‌های جنجالی این ۲ خواهر محدود به روزهای اخیر نمی‌شود البته اوج گرفتن این موضوع پس از انتخابات ریاست جمهوری، این احتمال را تقویت می‌کند که سو‌ استفاده از فضای سیاسی کشور و شعار اعتدال یکی از این دلایل است.
 

در روزهای اخیر اظهارات حاشیه ساز 2 تن از نوه های امام خمینی (ره)، بازتاب وسیعی در میان جامعه داشت.

اظهاراتی توهین آمیز که تقریبا همه چهره های مختلف سیاسی با گرایش های متفاوت و همچنین اعتراض قشر وسیعی از جامعه را برانگیخت، تا جایی که علی لاریجانی و صادق خرازی هم در برابر مواضع اخیر 2 خواهر اشراقی واکنش نشان دادند.

اما این اولین بار نیست که خواهران اشراقی (نعیمه و زهرا) با مطالب خود حاشیه ساز می شوند. با نگاهی به چند اظهارنظر گذشته نعیمه و زهرا اشراقی نشان می دهد که حرف ها و نقل قول این 2 نوه امام محدود به ماه گذشته نیست.

اولین تحریف؛ اشراقی: امام دهه 60 را نمی توان به دهه 80 منتقل کرد!

بنابر این گزارش،‌ زهرا اشراقی در انتشار مطالب مختلف و جنجالی جلوتر از خواهرش (نعیمه) عمل کرده است.

زهرا اشراقی، همسر محمدرضا خاتمی و از اعضای حزب منحله مشارکت، در خرداد ماه سال 89 و در آستانه سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در اظهاراتی تامل برانگیز در صفحه فیس بوکش نوشت: امام از دهه پنجاه تا شصت، 180 درجه تغییر کرده اند.

اشراقی در ادامه نوشت: اینکه افرادی می‌خواهند افکار امام راحل دهه 60 را به دهه 80 منتقل کنند، کاملا متناقض با افکار امام (ره) است و هیچ کدام افکار امام (ره) نیست.

وی البته در اظهارنظر دیگری در همان زمان در تجلیل از ابراهیم یزدی دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی، در صفحه فیس بوک خود عکسی از وی را بر روی تخت بیمارستان منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: "دکتر یزدی...از نوجوانی به او ارادت داشتم".

اشراقی ادامه می دهد: من دکتر یزدی را از 13 سالگی می‌شناسم و همیشه بهشون میگم که چقدر دوستشون دارم ... [ابراهیم یزدی] یک پدر معنوی برایم بودن ".

اظهارات اشراقی درباره امام راحل در آن زمان نیز بدون هیچگونه واکنشی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره)منتشر شد و این موسسه سکوت را بر هر نوع واکنشی ترجیح داد؛ اما این پایان اظهارنظرهای اشراقی درباره بنیانگذار انقلاب نبود.

هجمه به امام برای حمایت از سران فتنه!

زهرا اشراقی، در ایام فتنه مواضع مختلفی در حمایت از سران فتنه گرفت.

اشراقی در اظهارنظری قابل تامل در صفحه فیس بوک خود ضمن حمایت آشکار از سران فتنه نوشت: «اگر موسوی، کروبی و حامیان آنان ضد انقلاب هستند پس امام هم … .» اشراقی البته ادامه جمله خود را هیچگاه تکمیل نکرد ولی به راحتی می توان متوجه مقایسه توهین آمیز میان فتنه گران با امام (ره) از سوی اشراقی شد.

نکته دیگر اینکه این اظهارنظر نوه حضرت امام راحل، دقایقی بعد بر روی خروجی سایت رسمی یکی از سران فتنه قرار گرفت و بسیاری از سایت های ضدانقلاب و حامی جریان فتنه اظهارات وی را با عنوان «حمایت نوه رهبر سابق ایران از جنبش سبز» بر روی خروجی خود قرار دادند.

البته موسسه تنظیم و نشرآثار امام راحل دوباره ترجیح داد موضعی در برابر این توهین اشراقی نگیرد.

نعیمه و ماجرای نقل قول از هاشمی!

نعیمه اشراقی طی یک سال گذشته با پست های مختلف در صفحه اجتماعی فیس بوک فعال شده و اقدام به انتشار نظرات خود در قالب مطالب مختلف می کرد.

نعیمه اشراقی با ماجرای نقل قولش از هاشمی رفسنجانی در شهریور ماه خبر ساز شد.

اشراقی در صفحه فیس بوک خود مطلبی را به نقل از هاشمی درباره سوریه منتشر کرد که موجب تعجب و واکنش کارشناسان سیاسی و رسانه ها شد.

وی پنج شنبه هفتم شهریور در صفحه فیس بوک خود نوشت: آقای هاشمی رفسنجانی در ملاقات با جمعی از مردم استان اصفهان در حسینیه جماران که ساعاتی پیش انجام شد در ارتباط با بمباران اخیر سوریه سخنانی بدین مضمون ایراد نمود: «دولتی که ملت خود را بمباران شیمیایی کند عواقب سخت آن را خواهد دید همانگونه که صدام در بمباران حلبچه ننگ ابدی را بر خورد خرید و دچار چنین سرنوشت هولناکی شد.»

نعیمه اشراقی در ادامه و در پاسخ به سوال یکی از مخاطبانش که از وی درباره اطمینان از صحیح بودن نقل قولش سوال کرده بود، نوشت: من در مراسم نبودم از قول شوهرم [محمد رضا خاتمی] گذاشتم و بعد از تعجب دوستان که فکر کردم شاید شوهرم اشتباه شنیده باشد از آقای نصر نویسنده روزنامه شرق هم جویا شدم ایشان هم تائید کردند»

اشراقی در ادامه نیز تاکید کرد که اطمینان دارد که این اظهارات از سوی آقای هاشمی رفسنجانی بیان شده است.

اما طولی نکشید که اظهارات جنجالی اشراقی که مورد بهره برداری گسترده شبکه های ضد انقلاب و حتی مخالفان بشار اسد رئیس جمهور سوریه قرار گرفت، از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام تکذیب شد.

در همین راستا رضا سلیمانی مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگویی نقل قول نعیمه اشراقی از هاشمی رفسنجانی درباره مسائل سوریه را تکذیب و ضمن "شایعه" دانستن آن تأکید کرد که موضع هاشمی درباره سوریه،‌ فلسطین و‌ لبنان شفاف است و با یک شایعه مخدوش نمی‌شود.

وی با اشاره به موضع مشخص رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کشورهای محور مقاومت گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سوریه را به‌عنوان دژ مستحکم مقابله با رژیم اسرائیل می‌داند.

مدیر‌کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریف اظهارات هاشمی در ملاقات با جمعی از مردم اصفهان گفته بود:‌ هاشمی آنجا گفت بنده به حلبچه رفتم و دیدم که مردم مثل برگ خزان کشته شده بودند؛ سلاح شیمیائی سلاح مخوفی است و یکی از دلایل ختم جنگ احساس خطر از احتمال استفاده صدام از این سلاح علیه کشورمان بود.

سلیمانی تصریح کرد: آقای هاشمی در آن دیدار گفت در سوریه هم این سلاح شیمیائی به کار برده شده اما اصلاً بحث دولت اسد را در این زمینه مطرح نکرد و گفت آمریکا می‌خواهد با این بهانه به سوریه حمله کند لذا سخنان هاشمی تحریف شده و خانم اشراقی تفسیر خود را مبنا قرار داده است.

پس از تکذیب اظهارات نعیمه اشراقی از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، وی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی فیس بوک خود نوشت: اگر برداشت نزدیکان من از سخنان آقای هاشمی در حسینیه جماران برداشت صحیحی نبوده، از همین جا و بعدا حضوری از ایشان(هاشمی رفسنجانی)عذرخواهی می‌کنم.

زهرا اشراقی و باز هم مواضعی عجیب/ آرزو برای تابوشکنی در زمینه حجاب تا علاقه به خواننده های مساله دار

مصاحبه زهرا اشراقی با بخش فارسی الشرق الاوسط زمینه ساز بروز جنجالی دیگر از سوی خواهران اشراقی شد.

وی در این مصاحبه موضوعات مختلفی را درباره مسائل داخلی کشور و انتخابات مطرح می کند ولی قسمت های جنجالی مصاحبه وی درباره حجاب زنان ایرانی است. زهرا اشراقی با انتقاد از پوشش چادر تاکید می کند که باید این نوع پوشش تغییر کرده و تصریح می کند: احتمالا چنین کاری هم بکنم تا یک انقلاب رنگ را شروع کنیم. از لحاظ روان شناسی رنگ می تواند اثر مثبت یا منفی بگذارد، شاید الان که آقای روحانی هستند فرصت خوبی باشد.

وی در ادامه از نوع پوشش سخنگوی وزارت امور خارجه (چادر) انتقاد کرده و می گوید: من مخالف نوع پوشش ایشان هستم به نظرم باید پوششان را تغییر بدهند. فکر می کنم باید از رنگ روشن استفاده کنند. به خصوص سخنگوی وزارت خارجه کسی است که در دنیا مطرح می شود... اگر آرام آرام بتوانیم یک انقلاب رنگ انجام دهیم خیلی خوب می شود.

زهرا اشراقی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تغییر وضعیت حجاب در کشور در آینده می گوید: من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو شکنی کنم، فکر می کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متاسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم ها بودند.

البته این پایان بخش اظهارات جنجالی اشراقی در این مصاحبه نیست. وی در بخش دیگری از مصاحبه خود در پاسخ به این سوال که شما در خانه خود ماهواره دارید، داشتن ماهواره در منزلش را تائید کرده و می گوید: معمولا ان بی سی رو می بینم که آخرین فیلم های هالیوود رو پخش می کنه. سریال حریم سلطان را هم می بینم. البته اگر پارازیت ها بگذارند. موزیک هم زیاد گوش می دهم.

اشراقی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار الشرق الاوسط مبنی بر اینکه به صدای خوانندگان زن هم گوش می دهید؟ پاسخ عجیبی می دهد «نمیشه گفت که گوگوش رو دوست دارم. سر و صدا میشه. ولی خب آره صدای هایده را دوست دارم به نظرم هایده اعجوبه موسیقی ایران بوده . مثلا “علی ای همای رحمت” هایده بسیار زیبا است. هایده و مهستی از زیبایی های موسیقی ما هستند. موسیقی پاپ را می پسندم.»

اظهارات هنجارشکنانه زهرا اشراقی با واکنش های همراه با تعجب از سوی کارشناسان سیاسی مواجه شد و اشراقی را بدلیل اظهاراتش مورد انتقاد قرار دادند.

جدیدترین جنجال آفرینی اشراقی ها!/ توهین به خانواده شهدا و امام

چهارشنبه هفته گذشته 24 مهر را شاید بتوان اوج حاشیه سازی خواهران اشراقی دانست. نعمیه اشراقی در نظری عجیب در شبکه اجتماعی فیس بوک خود در قالب خاطره ای از امام (ره) ضمن تحریف سخنان امام راحل، به خانواده شهدا توهین کرد.

اظهارنظر نعمیه اشراقی با واکنش تند خانواده شهدا و سیاسیون مواجه شد و فرزند شهید همت در فیس بوک خود با انتشار مطلبی از اشراقی شدیدا انتقاد کرد.

اشراقی البته در ادامه به دلیل افزایش انتقادات، با انتشار مطلبی در سایت جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام مدعی شد که صفحه فیس بوک وی هک شده و خودش چنین مطلبی را در فضای مجازی منتشر نکرده است.

اشراقی البته برای کم شدن تبعات این نظر توهین آمیز صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک را بست ولی انتقادات سیاسیون و خانواده شهدا از اشراقی و موسسه تنظیم و نشرآثار امام به دلیل سکوت در برابر این اظهارات توهین آمیز اشراقی ادامه پیدا کرد و حتی تعدادی از خانواده شهدا بدلیل این توهین آشکار به دستگاه قضایی شکایت کردند.

بنابر این گزارش، اظهارنظرهای جنجال برانگیز و تحریف آمیز خواهران اشراقی (نعیمه و زهرا) و اوج گرفتن آن پس از انتخابات ریاست جمهوری، این احتمال را تقویت می کند که سو استفاده از فضای سیاسی کشور شعار اعتدال یکی از دلایل اظهارنظرهای اخیر 2 خواهر اشراقی است.

در این میان سکوت بزرگان خانواده و موسسه تنظیم و نشر آثار امام راحل، در برابر اظهارنظرهای جنجال برانگیز نعیمه و زهرا اشراقی میدان را برای حاشیه سازی ها پیرامون خانواده رهبر کبیر انقلاب تقویت می کند.

حال باید دید، موضع گیری های جنجالی خواهران اشراقی ادامه پایان می یابد یا قرار است برنامه حساب شده ای برای تحریک افکار عمومی و تحریف افکار امام تدوین و اجرا شود؟

[ چهار شنبه 1 آبان 1392برچسب:اشراقی,زهرا,نعیمه,امام خمینی,رهبری,ایران, شهدا,,

] [ 12:7 ] [ محمد رضا بنازاده ]

[ ]